marți, 14 februarie 2017

ACTIVITATI EXTRASCOLARE PENTRU AFTERSCHOOL SI EXCURSII TEMATICE



"Happy Birthday!" a fost primul afterschool unde am experimentat rezultatele atelierelor de Comunicare, Relationare, Socializare, Antrenarea Inteligentelor Multiple, spectacolelor de Teatru Educativ, sesiunilor de Terapie prin Comunicare, de Testare a Potentialului Creativ, de Parenting. Spatiul amenajat special pentru recreere dupa orele de scoala, pentru joaca, a fost ideal pentru implementarea actiunilor de educatie prin joc.

Jocurile creativ - educative, in afara de abilitatile pe care le - au dezvoltat, au ajutat copiii sa creeze legaturi de prietenie si "amintiri din copilarie", au ajutat parintii sa petreaca timp de calitate alaturi de copiii lor si au fost un mijloc de comunicare, un liant intre scoala - parinti - copii. Cu aceste activitati non-formale care au permis imaginatiei copiilor sa ne coloreze viata, am sarbatorit 1 Iunie si multe zile de nastere. Serbarile si veselia sunt masura succesului in lucrul cu elevii. Aici am crescut copii fericiti!

Multumesc Gabriela Bodescu! Continuam sa crestem copii fericiti prin aceasta colaborare, intr - un spatiu inca si mai minunat: inconjurati de natura, la munte, in timpul Excursiilor Tematice pe care le organizam impreuna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu