marți, 24 ianuarie 2017

PARLAMENTUL TINERILOR I Alina Ion I Asociatia DACA




Parlamentul Tinerilor reprezinta o institutie de dezbatere si actiune a tinerei generatii si a noilor elite. Parlamentul Tinerilor beneficiaza de un brand si de filiale in toate judetele tarii. Parlamentul Tinerilor nu este un proiect pasager, cu durata limitata, ci un partener institutional al legiuitorilor.

Datorita colaborarii cu Inspectoratul Scolar Sector 2 si 3 am avut placerea sa cunoastem adolescenti cu frumoase aspiratii pentru un viitor mai bun al tarii,  membri in Parlamentul Tinerilor.  Acestora le-am oferit cursul de Comunicare Experientiala si, inspirati de atmosfera oficiala din Primaria sectorului 2, am creat impreuna proiecte de comunicare eficienta.

Ne-au fost de folos, si de aceasta data, in procesul de invatare, metodele experientiale si interactive precum si tehnicile de Comunicare interpersonala, de grup si de masa. Inarmati cu aceste cunostinte si cu palariile lui Eduardo de Bono pe cap.

 Adolescentii nostri s-au intors in Parlamentul Tinerilor motivati, inspirati si informati si creative in rezolvarea problemelor!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu